KARRIÄR

VI ÄR LOG MAX

Vi är idag runt 100 personer som arbetar på Log Max och sitter stationerade i Dalarna, på vårt huvudkontor i Grangärde eller på vårt kontor i Borlänge.
Vi är duktiga på det vi gör, är nyfikna och vi strävar efter enkelhet i allt vi gör.
Vi är stolta över att vara en arbetsplats som skapar riktigt bra skördaraggregat som förenklar våra kunders vardag.

LEDIGA TJÄNSTER

HYDRAULKONSTRUKTÖR

Du kommer främst att jobba med utveckling och underhåll av våra skördaraggregats hydraulsystem.

SPONTANANSÖKAN

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya förmågor som ser potential i det vi gör. Skulle du vilja bli en del av vårt team?

VARFÖR LOG MAX?

Våra medarbetare är det absolut viktigaste vi har.
Vi är säkra på att du presterar bäst om du mår bra, utvecklas och har kul på jobbet. Här har vi samlat några av fördelarna du får med att arbeta på Log Max.

Hälsan först

Hos oss finns möjlighet att träna på vårt eget gym och du har 30 minuter per vecka avsatt som friskvårdstid. För att det inte ska vara någon tvekan om att vi vill ha friska medarbetare så har vi också ett årligt friskvårdsbidrag på 4 000 kr.

Utökat semesteravtal

Det är viktigt att få vila upp sig mellan varven och att kunna hinna med annat än att bara arbeta. Därför har vi ett utökat semesteravtal till alla anställda.

Kompetensutveckling

Du kommer att känna att företaget satsar på att utveckla sina medarbetare via diverse utbildningar och Log Max rekryterar dessutom ofta och gärna internt när det finns möjlighet.

Alla tider i livet är viktiga

Via våra kollektivavtal tjänar du in Tjänstepension och du har även möjlighet att få extra föräldralön när du är föräldraledig från ditt arbete på Log Max.

Trygg arbetsplats

Log Max tillhör Komatsu-koncernen med över 60 000 anställda i hela världen. I koncernen värdesätts säkerhet alltid tyngst, vilket även präglar arbetet på Log Max.

Hinn med det lilla extra

Varje dag får du 15 minuters extra rast, som om inte annat kan kombineras med friskvårdstiden för att du ska hinna bli riktigt svettig.

Gemensamma aktiviteter

Log Max anordnar gemensamma avdelnings- och företagsaktiviteter som högtidsluncher och ibland gemensamma frukostar.

Internationell företagskultur

Log Max är ett internationellt företag där du har möjlighet att få kontakt med kunder och återförsäljare runt om i världen. Vi har som exempel dotterbolag i både Brasilien och Spanien.

Kontakt

Jon Mattsson
VD
E-mail
jon.mattson@logmax.com
Tel
+46240 59 11 11
Lars Strömsund
Export och försäljningschef
E-mail
lars.stromsund@logmax.com
Tel
+46240 59 11 45
Johan Ericson
Konstruktionschef
E-mail
johan.ericson@logmax.com
Tel
+46240 59 11 95
Ulla Hannerz
Fabrikschef
E-mail
ulla.hannerz@logmax.con
Tel
+46240 59 11 42