LOG MAX INTERFACE

ENKELT FÖR DIG

Log Max Interface är enkla att installera och ingen ombyggnation av basmaskinens elsystem är nödvändig. Vi har genomfört hundratals installationer med vårt Interface vilket gör det till en välbeprövad produkt med många nöjda kunder. Vi ändrar inget i datorn utan du får samma utseende som du är van vid.

Enkel installation

Log Max Interface fungerar som översättare av signalen från maskinens styrsystem för att passa Log Max aggregatet och vice versa. Tack vare detta kan basmaskinens styrsystem behållas.

Viktfördel

Våra aggregat är lätta och har en viktfördel gentemot andra märken. Du får helt enkelt ett lättare aggregat som samtidigt klarar av att kapa samma typ av storlek på träd.

Slanggaranti

Vi erbjuder alla våra svenska och finska kunder slanggaranti upp till
10 000 timmar. Den förmånen får du oavsett vilken basmaskin aggregatet sitter monterat på.

Omtyckta gallringsaggregat

Eftersom vi har tvåhjulsmatade aggregat med lätt vikt och hög dragkraft ser vi att våra Interface-kunder gärna väljer våra gallringsaggregat.

Vad säger kunderna?

Fredrik, Log Max 5000 monterad på Ponsse Buffalo Dual

- Det här är min andra uppsättning av den här kombinationen och jag hade inte valt den igen om jag inte hade varit nöjd. Det bästa är att aggregatet väger så lite i förhållande till vad det klarar av i dragkraft.

Skogsahl, Log Max 5000 monterad på John Deere

- Log Max 5000 passar bra på den här maskinen och jag är nog mest nöjd över flerträdshanteringen, den är så rejäl och bra. Jag ser ju också att det är en väldigt stor skillnad på hur man kommer in under huven, jag gillar verkligen huvlåsen.