RESERVDELAR

FLYTT AV RESERVDELSLAGER MARS/APRIL 2024

För att frigöra utrymme och öka produktionskapaciteten i Grangärde och förbättra leveranstiderna till våra kunder, kommer vi att flytta hela vårt reservdelslager till ett logistikcenter nära Arlanda flygplats. Vi kommer att vara helt stängda för leveranser från den 25 mars till den 1 april, och planerar att återuppta leveranser från det nya lagret den 2 april. Tyvärr förväntar vi oss vissa störningar i leveranser mellan den 18–24 mars, samt under de första dagarna i april efter öppnandet.

HJÄLP VAR DU ÄN ÄR

För att vi ska kunna erbjuda er bra service, har vi skapat ett brett nät av återförsäljare och servicelämnare. Kontakta din återförsäljare för att beställa de reservdelar du behöver.

Hitta återförsäljare

Du köper dina reservdelar från samma inköpsställe som aggregatet. Här hittar du kontaktuppgifter till alla våra återförsäljare och servicelämnare.

Förebyggande underhåll

För att minska behovet av reservdelar finns det en hel del du kan göra i förebyggande syfte.

Fältrepsats

En räddare i nöden som säkerställer att du har de vanligaste reservdelarna hemma när du behöver dem.

Reservdelskataloger

Det är viktigt att du har artikelnumret på den reservdel du behöver. Du hittar artikelnumret i reservdelskatalogen. Vi har samlat att alla våra nedladdningsbara dokument på ett ställe.